2012. június 18., hétfő

Festők városa, könyvek hete, múzeumok éjszakája...

Idén mintha állandósult volna Kaposváron a kora nyári fesztiválhangulat.
A Festők Városa, a gyereknapi programok, az Ünnepi könyvhét és végül a Múzeumok éjszakája egymásba érve, egymáshoz kapcsolódva – és egy kicsit talán egymással versenyezve is – kínálták látnivalóval, színvonalas szórakozási lehetőséggel a Kaposvár főutcáján megfordulókat.
Nagy örömünkre elmondhatjuk, hogy ezen alkalmak mindegyikén ott volt a könyvtár is. Legbüszkébbek talán az Ünnepi könyvhét eseményeire vagyunk, és ez nem csupán elfogultság hagyományos könyves ünnepünk kapcsán, hiszen a megnyitó mellett az idei év újdonságainak is hangos visszhangja volt megye- és országszerte. Ebből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót:

Érdemes figyelni a Könyvtári Levelező/Lapot, amelyben szintén várható összefoglaló a kaposvári könyvhétről. A programokról (a főutcai megnyitóról, a könyvesstandokról, a dedikálókról és az író-olvasó találkozókról) képek még a Megyei és Városi  Könyvtár honlapján is láthatók lesznek (hamarosan). A Múzeumok (és könyvtárosok) éjszakájáról pedig hosszabb képes beszámolóval készülünk itt a blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Követés